Marknaden

Marknaden


Tjohej, såhär såg en bit av mitt bord ut på marknaden jag stod på.


Såhär såg andra delar av marknaden ut, men jag hann aldrig gå runt och titta på de nitton andra borden på grund av den ständiga strömmen människor.


Sen kom de här förbi också. De bjöd på behövlig glass!


I gengäld fick de någon slags kattleksak av silkespapper och guldsnöre.

Det var en rolig dag, men när jag kom hem däckade jag i soffan och sov i ungefär 13 timmar. Så det kan bli.

2 thoughts on “Marknaden

  1. Han är så lik sin syster så det finns inte!

    Förresten, älskar din blogg och gillar både innehåll och utseende, men personligen tycker jag att typsnittet är lite svårläsligt. Har provar på flera datorer och ser att vissa linjer blir så tunna att de knappt syns. En större storlek kanske vore något att tänka på? Hoppas att du ser detta som ett tips och inte kritik 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *