Block Party Prints

Block Party Prints

Min kära stora skrivare krånglade av bara den i går. Jag blev arg och låg på golvet en stund, körde djuprengöring säkert fyra gånger innan den ville vara sitt vanliga skrivarjag igen. Men nu har jag printat av bara den. Jag tänkte nämligen försöka sälja lite affischer i morgon på marknaden jag ska stå på, dessutom kommer det finnas korallringar och kaninörhängen för den som är sugen på lite silver. Vi hoppas på sol och om det inte blir det så hoppas jag att det finns paraplyer i mängder.
Klockan 12-17 står jag på Nytorget med mina saker. Kom kom!

Här finns mer information om Grolsch Block Party som marknaden är en del av.
Tryck här för att attenda Tictail Block Market på Facebook. 

8 thoughts on “Block Party Prints

 1. Hej
  älskar tavlan med blåmesen!
  för ett tag sen skrev jag en fråga som du kanske inte hade tid att svara på? för länge sen gjorde du en superfin kanin i docklera, jag undrar om du gjorde ett skelett i ståltråd för att få den att stå upp?
  vore jätteglad för svar denna gång!
  kram angie

  1. Tack! Både och. Den kan inte stå själv riktigt utan vill helst ha lite stöd. Armarna och benen har ståltråd mellan lederna men sitter egentligen inte ihop så bra. Men jag byggde alltså inte upp ett skelett innan utan körde på med lera på en gång.

  1. Det är en Canon Pixma 9500 mark II och den skriver ut i fantastisk kvalité men hade lite problem nu när jag lämnat den i säkert mer än ett halvår. Vissa av färgerna behövde rengöras för att de troligtvis torkat ihop lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *