Några jag känner

Några jag kännerIbland vill man skryta för att man faktiskt känner dem och för att de gör något bra eller kul eller roligt och ibland tycker man att alla andra ska få veta det med. Så här kommer tre saker som några vänner till mig gjort och som precis blivit nytt.

Ovan försöker Jonte och Filip visa på det vackra i metalbandens logotyper på bloggen The Daily Death. Jag gillar inte alls metal, men visst är det ändå något lite intressant med de oftast symmetriska och totalt oläsliga bilderna.


Martin lämnade sin plats på kontoret och började jobba på Loopcam som släppte sin nya app precis idag. Jag har för övrigt tagit över hans skrivbord och hoppas att jag får lite av hans kreativitet på köpet.


I går var jag på bio och fick se trailern till Andreas andra långfilm som har premiär snart: Bitchkram.
(Någonstans i filmen har de fått låna lite illustrationer av mig som syns i kanske en millisekund på en vägg.) Gå och se!

One thought on “Några jag känner

  1. Vilket gulligt, snällt, rart, stolt och fint inlägg! Sådana borde man både läsa och själv göra oftare. Typ varannan dag. Minst.
    För man kan väl inte hylla nog liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *