Fråga på!

Fråga på!Vet ni vad, det var evigheter sen jag hade frågestund. Dessutom har jag fått en tillsägelse att jag inte är så hemskt bra på att svara på era kommenterar alla gånger (försöker bättra mig, ibland läser jag kommentarerna på språng och glömmer sedan bort de som behöver svar).
Så har ni nya frågor, eller frågade ni något till något inlägg som ni fortfarande inte har svar på så fråga igen.

Ingen fråga är för liten eller för stor, jag har till exempel precis fått veta hur man pocherar ägg men jag kan väldigt lite om hur man föder upp duvor, så de frågorna kan ni vänta med.

Ni har till på fredag på er.

15 thoughts on “Fråga på!

 1. Jag skulle vilja veta hur ditt liv ser ut nu. Jag har inte riktigt hängt med på var du bor, var du jobbar, vad dina planer för den närmaste tiden är? Typ en snabb sammanfattning av ditt liv just nu tänker jag!

 2. Ja men då så. Du svarade nämligen inte på när jag frågade om din utbildning. Snälla berätta om reklamutbildningen du gick i Göteborg. Tycker det är dålig info på deras sida. Är sugen på att söka den. Har du några tips på vad man bör tänka på eller om man kanske ska göra någonting speciellt innan man söker? Är jobbchanserna stora? Är den lärorik? Är det svårt att komma in? Vet du om det är mångamånga som söker? Ser nämligen att de inte tar in särskilt många. Visst kostar den inte pengar som Berghs och de andra stora skolorna?

  Kram och fan vad du är duktig på ditt.

 3. Har haft en sorgligt jobbig period i livet men kämpat på ändå. Går en kurs på mitt program som inte alls är kul och det är inte alls peppigt och vad jag vill göra. MEN jag kämpar på ändå, och anstränger mig till en miljon som jag alltid gör. MEN jag fick Underkänt på min tenta som jag kämpade ihjäl mig med.
  Men jag fick U.. Har aldrig fått det där U:t förut och jag känner mej så sjukt värdelös och i botten.

  Är det OK att få ett U? Hur blir man på topp igen efter ett U?
  Är jag dum som tar det så jä*la hårt?

  Kram.

 4. Hej!
  Jag är nyfiken på du någonsin kommer att börja sälja din affisch/poster som heter "kom nu då" du vet, den med en kille och en tjej som hänger i ett knippe ballonger? 😀

  Sen undrar jag om var du hittar all din inspiration någonstans?

 5. Oj, frågestund va kul! Då undrar jag hur du kan göra så fina illustrationer och kanske man kan få lite tips på hur man gör dem.. Jag skulle nämligen vilja lära mej lite mer om sådant. Även om du inte kan föda upp duvor tror jag illustrationer är något du förstår dej på:) men de va så opersonligt..

  …så ja undrar också om du gillar glass, men de gör vel alla? 😀

 6. Hur kom det sig att du flyttade ner från Västerbotten? Eller var det hela familjen, eftersom din syster bor i närheten?

  Favoritlåt?

  Om du får beskriva dig själv med tre ord, bara bra egenskaper, vilka använder du då?

  Kram!

 7. Åh jag undrar när allt som är utsålt i webbshopen kommer börja säljas igen? Jag längtar ihjäl mig efter att få ha en val på väggen här hemma!

 8. Hej Annika! Då undrar jag hur du ser på Pinterest och att dina bilder blir pinnade? Jag ser ju att du har en "pin it"-knapp, så jag antar att det är ok att pinna då. Jag har precis skaffat Pinterest, och funderar bara på om någon kan misstycka om jag pinnar, eller om det bara känns roligt. Har skrivit min undran här: http://www.sannaq.ratata.fi

 9. Hej! Tycker du har en himla inspirerande blogg 🙂 jag skulle hemskt gärna vilja veta vad du har gått för olika kurser innan du började plugga i Göteborg? Jag funderar själv på att söka programmet i Göteborg men skulle nog behöva gå något förberedande innan? Behöver man vara duktig på att teckna för att gå den? Ha det gott! Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *