I en tidning

I en tidning


Den här tidningen fanns i min brevlåda igår.


På nyhetssidan stod det om manskläder inspirerade av bondelivet, och nedanför kanske något ni känner igen.


Mina touchvantar!

Det var kul. Vantarna följer med mig varje dag och jag har fått komplimanger för dem av klädbutikspersonal och kollegor. Fast det är innan jag berättat att de funkar som de där fingervantarna man kan använda till telefonen. Då får man mest prata en stund om hur det funkar.

Det här att jag skulle göra fler och sälja, ja, det gick väl sådär. Har några par, men det känns inte tillräckligt för att börja sälja. Dessutom är det ju vår snart, så jag tänker att vantar behövs väl inte då.

One thought on “I en tidning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *