Way Out West lördag

Way Out West lördag


Så kom lördagen och solen visade sig fortfarande från sin bästa sida.


Noah and the Whale fyllde hörselgångarna med vissel och sång.


Sen blev det att raskt kila över till Säkert!s spelning mitt emot.


Och Pulp bjöd på bästa mellansnacken. Vi fick bland annat lära oss att det var vänsterhäntas dag och att Hitchcock skulle fyllt år idag om han fortfarande levt. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte lyssnat så särskilt mycket på Pulp mer än att jag gärna dansar till Common people och Disco 2000 ligger mig varmt om hjärtat sen jag och min bror skrev om den till min systers bröllop då vi gjorde en minimusikal. Men väldigt bra konsert ändå. När den tog slut var mina fötter också slut, så jag gick hem och packade en väska. Idag flyttar jag nämligen till Stockholm.

9 thoughts on “Way Out West lördag

  1. Visst var Way out west fantastiskt bra?! Du och din pojkvän stod alldeles när mig på Noah and the Whale och jag hade tänkt säga "hej jag gillar din blogg" när du gick förbi men vågade inte riktigt..lite synd så här i efterhand tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *