Hon har gjort det igen

Hon har gjort det igen


Förra terminen gjorde jag praktik på Valentin & Byhr i Göteborg. En av mina handledare hade en idé om att börja blogga, hon ville, skulle göra snart, och satt och funderade på namn när vi tog en paus från jobbet och drack te tillsammans. Det skulle vara en sådan blogg hon själv saknade då när hon skulle sätta igång med sina bygg- och pysselprojekt. En gör-det-själv-blogg med inspirerande foton och enkla steg för steg-tips.


Jag låtsas att det var lite min förtjänst att hon faktiskt började till slut, för det gör mig så himla stolt nu när den är så fin.

Besök Josefin på:
nuharjaggjortdetigen.se

4 thoughts on “Hon har gjort det igen

  1. så himla klockrent namn! när jag möblerar om i mitt rum och fixar säger min familj: har du gjort det igen hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *