Way Out West fredag

Way Out West fredag


Det var mindre aktivitet här på bloggen i helgen, min hjärna, hjärta, öron och fötter har istället varit fokuserade på att vara i Slottskogen och lyssna på en hel massa musik och träffa folk. Precis utanför festivalområdet mötte jag David och Anna.


Anna hade de gulligaste festivalsockarna.


Det var soligt och varmt


Väl inne på området mötte jag upp min käre.


Och träffade Anders en sväng.


Way out west bjöd på kranvatten i fina flaskor.


Jag hade mina Janelle Monàe-skor, ni kanske undrar varför.


Jo, för det var just henne vi skulle se.


Kvinnan med dansen, rösten, bandet och stilen


Som fick publiken att sätta sig ner och vara tysta strax innan de drog igång med galendans igen. Åh, jag gillar henne så mycket.


Sen blev det lugnare tempo med Fleet Foxes. Matte och Elin var också med.


Prince var från en annan planet och hade fotoförbud, men att inte låta er se lite av den mängd av lila konfetti som sprutades ut i slutet av Purple Rain, ja det borde vara minst lika förbjudet.


Smått galen men fantastisk konsert var det. Han körde bara gamla hitar och hade en personlig guldkvinna som upprepade det han sa likt en gospelkör och viftade med en stor vit flagga.


Medan Prince fortfarande körde extranummer, bjöd upp publiken på scen och hade en duett med Kanye West kilade jag och Joakim in i närmsta kyrka och lyssnade på Umebandet Syket, det var rätt magiskt det med.

3 thoughts on “Way Out West fredag

  1. I år är faktiskt första året som jag hade velat vara på festivalen. Först nu börjar jag bli hungrig på festivaler igen. Men då hade biljetterna såklart tagit slut när vi skulle köpa. Tänk att få se Prince liksom!!

  2. hahaa, Var på Flow festival nu i helgen och där uppträdde både Janelle Monàe Och Kanye West! Helt fantastiska, speciellt Janelle, helt sjukt vad vi dansade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *