utflyttningsfesten

utflyttningsfesten


Vi är sju stycken som flyttat eller flyttar från korridoren nu i dagarna. Därför var vi bara tvungna att ha en sista hejdundrande korridorsfest tillsammans med mycket dans, mycket sång och en hel drös kramar.

Sebastian förklarade för mig att den hetaste trenden på bland annat är bilder där personen på bildens arm syns riktad mot kameran, han har funderat mycket på det och dragit slutsatsen att det måste vara någon slags häftigt tecken.
Så alla andra hakade på.


David beställde en egen fotosession ute i snön med sin nya frisyr.
Passande nog var bästa Kajsa i staden i lördags med!


3 thoughts on “utflyttningsfesten

  1. Jag blir alltid så inspirerad och glad när jag tittar in här! Vill ha fest med detsamma nu.
    Tänkte fråga en sak också, vad för smink du använder? Du är alltid fint sminkad, och jag behöver förnya mitt smink. 🙂
    Lycka till i Göteborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *