femkronorsplånboken

femkronorsplånboken

Min plånbok håller på att falla isär och det gör mig ledsen.
Jag köpte den för en massa år sedan på Kupan i Skellefteå för 5 kronor och den verkade oanvänd.
I den finns det, förutom några slantar, fotoautomatskort från Paris, identification card jag aldrig vågat fylla i och en garantisedel jag tyvärr tror gått ut nu. Dessutom sparar jag fyrklövrar där. Båda hittade på exakt samma ställe vid den lilla stugan vid bordet ungefär samma tid de två somrar jag och min pojkvän varit tillsammans. Det måste vara extra bra jord precis där som får fyrklövrar att trivas.

4 thoughts on “femkronorsplånboken

  1. När man hittar något för så lite och det har hållit så länge då vet man verkligen att man sitter/suttit på en dyrgrip! /L

  2. Jag kom just på att jag har två fyrklövrar sparade i en gammal dagbok från början av högstadiet. Min dåvarande bästis hittade en femklöver och utbrast "herrejävlar". Det var nog snudd på den enda gången jag hörde henne svära.

  3. tyvärr inte extra bra jord utan tvärtom! fyrklöver är missbildade o växer bara där dom får för lite av någon näring typ kväve eller dyl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *