tisdag

tisdag

Idag är jag ledig och har ont i visdomstanden, eller tandköttet, eller något i den stilen. Antingen har det kommit något där som gjort det irriterat, eller så växer tanden som den gör då och då. Himla tråkigt är det i alla fall. Mat gör ont att äta.
Men! För att göra det här inlägget lite roligare så fick jag frågan om vad jag använder för smink i förra inlägget. Och jag tänkte att jag ska inte göra mina läsare besvikna trots att mitt sminkutbud är rätt begränsat. Såhär ser det ut:
Uppifrån och från vänster:
Isadora, frosty rose. Trasigt rouge efter att ha tappat det i golvet många många gånger.
Svart eyeliner i burk från Oriflame, penseln jag använder till den är nog en akvarellpensel egentligen.
Max Factor false lash effect mascara
Foundation Lancôme Adaptîve
Parfymen Nina by Nina Ricci
Ögonbrynspenna från HM
Diverse ögonskuggor från något sådant paket med ögonskuggor i.
Läppstift. L’oréal nr710 (från deras kändiskollektion, favoritläppstiftet) Isadora chili red, Ett mörkrött/lila och glittrigt jag inte vet var det kommer ifrån, Oriflame trendy berry, ett från Lumene och Mood Swing från Too faced (som ändrar färg beroende på humör)
Nu ska jag försöka ta mig ut och upptäcka Göteborg lite mer.

14 thoughts on “tisdag

 1. Åh, vad roligt! Jag är noll intresserad av smink men du har exakt det läppstiftet från L'oreal som jag har! Jag kommer aldrigaldrig att vilja ha något annat tror jag. Anledningen till att jag hittade det var att jag hade ett gammalt läppstift som min mamma köpt i London på 80-talet (fräscha tjejen här). Och när det var nästan slut insåg jag att jag var tvungen att köpa ett nytt, men jag vill ju ha EXAKT samma färg och nyans. Så jag tog med mig det och gick runt och testade alla alla alla märken och närliggande färger. Och nr 710 från L'oreal är THE läppstift. Det behövs inget annat. Nu låter jag som crazy make up-woman, men det var ju egentligen inte meningen…

 2. Angående tanden: köp Corsodyl på apoteket. Dödar ALLA bakterier i munnen. Då går nog det där över på ett par dagar.

 3. Ah! Jag hittade just hit till din blogg och ar helt nykar! Jag har suttit i timmar och bara klickat mig fram, som pa en resa genom en gyllene liten varld for sig.
  Du verkar jattejattejatteharlig och dina bilder ar fantastiska, din konst finurlig, och dina texter valskrivna.
  Kram

 4. Jag håller med rara clara om det där med tanden. Jag köpte också corsodyl, på order av tandläkaren efter att jag fått feber förra året av mat innanför tandköttet på visdomstanden. Sen ska man borsta mycket och idogt på den onda tanden också innan man sköljer med corsodyl. Trots att det gör ont!

  och förresten, min kurskompis som för det första har varit på island och slaktat får med halva burträsk och dessutom är kusin med en viss herr sund som vi gick med i högstadiet är för det andra tydligen kompis med din luleåkusin som är här nu. det här är en liiiten liiiten värld!

 5. Språksociologi av Jan Einarsson är det. Det är en rätt intressant bok! Han nämner Burträsk. Och idag på föreläsningen slängde föreläsaren upp en stor karta där han ritat ut västerbotten och burträsk. För det är en tredje gubbe som gjorde en undersökning om dialekten i Burträsk 1979. Väldigt roligt tycker jag!

 6. Visdomständer is a bitch! Jag försöker intala mig att smärtan är karaktärsdanande, men jag vet inte om det funkar så bra… Men en jättefin bild, tandvärk till trots, jag får lite film noir-känsla, och det är ju alltid bra?

 7. Annikaa trallala. Vilken fin blogg du har. Hur i hela friden har du gjort så bilderna kan bli stora? Och headern. Mina är så små, så små. Det gör mig lite ledsen. Kanske kan du visa i morgon eller något.

 8. Jag har en likadan visdomstand. Den bestämmer sig då och då för att göra väldigt jävligt ont, knaka och växa och få mitt tandkött att spänna, bulta, ömma och liksom spricka känns det som. Plötsligt efter en vecka slutar den och jag tror att allt är lugnt. Kan gå en månad och så poff! Börjar den igen. Onda tand.
  Fast du är så fin så jag har svårt att tro att du har en ond tand. Du är söt så man får ont i tänderna! (haha!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *