Elephant

Elephant


Jag sitter och försöker ta tag i arbetsproverna. Men jag är dålig. För jag har inte lyckats göra mer än ett litet test på en pop-up bok och de ska skickas in 10 mars. Så nu sitter jag och läser gamla dagböcker. Eller rättare sagt små historier jag skrivit om mitt liv för att hitta saker som symboliserar allt det där jag vill få med (Jag har funderat att lägga upp några här på bloggen som en följetång, men har inte bestämt mig för om jag ska, vill ni läsa? Det är många brustna hjärtan och några finare kärlekshistorier). 

10 thoughts on “Elephant

  1. Åh det finns nog inget finare än sådant där ändå. När två hittar rätt i varandra.
    Det bästa är när de finns sådana där lustiga historier bakom. Fint att du delar med dig!

  2. åh, snälla JA!!! publicera dina små berättelser från ditt liv!!!! jag slår vad om att det blir smått fantastiskt för jag älskar stulna ögonblick ur andras liv (speciellt om det har lite med kärlek andra fina saker att göra)!

  3. Åh. Andlöst fint. 🙂 Lyssnade på Samson av Regina Spektor när jag läste och det passade till den kärlekshistorien :). Fint, fint, fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *