En tavla

En tavla

Jag har lyckan att ha ett grovsoprum i mitt hus. En gång stod där en helt ny pannå som något valt att slänga bort, den hade fått sig någon smäll och därmed ett hål (som var rätt enkelt fixat). Jag tänkte att det skulle vara kul att måla något stort (den är 150x120cm). Så jag tog med duken upp till mig och efter några ommålningar så hänger den här damen nu hos mig och tar upp en stor del av väggen. Något namn har hon aldrig fått tyvärr. Hon bara hänger där och tittar nedlåtande på mina gäster från buskaget.

7 thoughts on “En tavla

  1. Men guuuud så vacker!! Älskar kontrasterna mellan det illiga rosa och det dova gröna, och hennes lysande ögon och halssmycke. Wow wow wow <3

  2. tror jag har sett denna (?) på instagram tidigare och har liksom inte kunnat släppa hur cool, snygg och underbar den är! Du alltså, imponerar alltid med skills och kreativitet! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *