Utelivspanelen v.8

Utelivspanelen v.8

Sista helgen i februari bjuder på sjutumsvinyler, popklubb, proggklubb, Geronimos 2-årskalas med Dead Lord och inte minst spelar självaste panelmedlemmen Karoline, och veckans gäst Pontus, på The Imperial Club på lördag. Gå dit och sväng era lurviga till deras jazziga toner! Läs mer om veckans uteliv här.


PONTUS ”Dr. PAM”

Vad ser du fram emot mest i helgen?
Spelningen på lördag såklart, det blir fest rakt igenom. Kom!

Vilket är ditt bästa partytrick?
Partytrick? Jag kan flytta blicken i en sammanhängande mjuk rörelse, någon jag hört ser jäkligt spejsat ut! Normalt flyttas blicken i snabba ”hopp” (sk. sackadrörelser).

Vad är det bästa/sämsta med att spela tillsammans med Karoline?
Förutom att vara sjukt musikalisk och duktig sångerska, håller Karoline alltid huvudet kallt när något strular. Hon hittar alltid en lösning (när jag får panik!)
Enda problemet med Karoline är att jag när en liten oro att hon när som helst ska svepas med på någon årslång världsturné med någon stor artist. Men jag ska nog se till
att svepa med henne först!


CLARA

Vad ser du fram emot mest i helgen?
Jag har faktiskt bestämt att jag har utegångsförbud denna helg för jag har varit halvförkyld länge nu och tröttnar, men jag är säker på att helgen kommer bli himla fin ändå. Dels ska jag plugga på Konstfack i dag och på lördag, jag tänkte kanske kika in på SF-bokhandeln och Bokskåpets bokreor, plinka lite på pianot och sådana där snälla saker. Tydligen finns det ett fint bibliotek en båtstation från mig också, det är hög tid att det blir besökt.

Vilket är ditt bästa partytrick?
Jag har nog inget tricks-tricks, kan varken jonglera, stå på händer eller så. Men däremot är jag bra på gadgets och pynt, bygger snapsvisehäften, har sugrör hemma, nästan alltid en godis i två i handväskan om någon skulle tappa humöret och behöva piggas upp.


KAROLINE

Vad ser du fram emot mest i helgen?
Jag ser fram emot att umgås med en av mina bästisar som flyttat tillbaka till Stockholm från Umeå. Vi ska bäbispreppa och äta godis. På lördag spelar jag med mitt band på The Imperial Club på Chicago. Det brukar va röjigt och dansigt.

Vilket är ditt bästa partytrick?
Jag kan väldigt många “ful-visor” från Norrland. Snuskiga polskor med dålig humor liksom. Min partner HATAR detta så jag sjunger dem inte så ofta dock.


Kolla hos Karoline och Clara för att se mina svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *