Utelivspanelen v.7

Utelivspanelen v.7


Det är vecka sju och återigen samlas Utelivspanelen för att berätta om helgens höjdpunkter som du inte får missa! Förutom Clara, Karoline och jag så har vi denna vecka med Jimi Disease. Han är trummis i Honeymoon Disease, göteborgsbandet som endast klär sig i spola-kröken-gula t-shirts och denim, de är sjukt bra live och ikväll ska de riva Kägelbanan tillsammans med Horisont. Se hela denna veckas Utelivsguide här.

Till frågorna!


JIMI DISEASE

Vad ser du fram emot mest i helgen?
Först och främst att vända upp och ner på Kägelbanan. Lira satan ur Stockholmarna och sen dansa natten lång helt utan fotfäste. Efter det vill jag vara förbannat bakfull så jag vet att jag lever.

Vad dricker du helst på fest?
En Femkommatvåan i ena handen och en Femkommatvåan i den andra. Dubbla kanoner och varannan whiskey!

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall?
Om hon är en jävel på att luft-trumma till Kiss på dansgolvet. Då ramlar jag.

Foto: Bengt Persson (01).


CLARA

Vad är du peppad på i helgen?
I kväll ska jag på födelsedagskalas, sådant är ju alltid höjden av festlighet! Men resten av helgen ser också ut att vara fullmatad, med både middagar och dans. Förmodligen blir det en vända till Ugglan också, för att dricka öl och flippra lite. Men mest för att kolla på killar. Vi har fått för oss att det finns snygga där.

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall?
Jag är väldigt svag för killar med allt hår. Som dricker öl, är glada och peppa. Så, att svepa en öl, le mycket och svänga med lockarna borde kanske räcka?


KAROLINE

Vad är du peppad på i helgen?
Alltså jag är nog mest peppad på något så sexigt som Antikmässan. Haha. Annars så ska jag på födelsedagsfest ikväll, hemmafest är alltid roligt. Resten av helgen har jag faktiskt lyckats att inte planera utan tänkte gå på feeling.

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall?
Av någon konstig anledning kommer jag mest på saker som INTE får mig på fall – självgodhet, skryt, vräkighet eller att personen bara pratar om sig själv. Jag gillar när folk är passionerade för saker, bra på att lyssna och nyfikna. Bra på dansa och har ett hett kroppsspråk är också nice.


Kolla hos Karoline och Clara för att se mina svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *