Att fylla år!

Att fylla år!Idag är det min födelsedag! De som känner mig kan inte ha undgått att få veta hur mycket jag älskar födelsedagar (obs, alla andras födelsedagar med!). Älskar att det finns hel dag man får gå runt och vara extra glad pga kalasighet. Bilderna ovan är mitt sexårskalas då vi fick gå till grannen som var glassgubbe!

Här kommer några gamla födelsedagar genom bloggen:


2009 och jag fyllde 21! Jag hade bott precis ett år i korridoren i Karlstad och hade maskeradkalas med temat Bovar och Banditer2010 och jag tyckte det var stort att fylla symmetriskt – 22! Jag bodde i Göteborg och anordnade glassbaluns! Jag hade köpt vanlig vaniljglass som jag smaksatte på olika sätt och bjöd in alla klasskompisar.2011 Flyttade jag och Joakim från Göteborg till Stockholm – på min födelsedag! Var lite ledsen över att hela dagen var i bilen men fick tårta när vi kom fram!2012 och jag fyllde 24. Förutom vanligt tårtfir på själva födelsedagen hade jag en ordentlig maskerad! Temat var Flora och Fauna. Alla var så himla fina!Själv var jag räv!2013 fyllde jag 25 och hade picknick med min syster. I övrigt firade jag inte så mycket, men såg ut så här!2014 och jag fyllde 26, Det firades med middag på La Rouge med Filip och så ett litet tårtkalas hemma hos min syster. Melontårtan med kokosgrädde var helt klart något av det bästa.

Idag fyller jag 27 och jag har pyntat och fixat för ikväll blir det någon slags tropisk sensommarfest!

2 thoughts on “Att fylla år!

  1. Grattis i efterskott! Känner starkt igen att älska kalasigheten, och alltid en god ursäkt till maskerad. Det enda jag tycker mindre om nu förtiden är att veta vad man ska svara när folk vill veta vad man önskar sig. Tokjobbigt ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *