Djur, natur & textur

Djur, natur & textur


Några detaljer från andra hälften av semestern kommer lastat. Jag fotar så jäkla lite nu, men ibland åker kameran fram. Då kan det se ut så här.


Honung som Filips syster + killes bin tillverkar i Västervik. Att äta nyslungad honung är något jag rekommenderar varenda människa, så magiskt gott.

Filips syster + kille har flyttat in i ett fantastiskt gigantiskt hus från 20-30talet som en gång ägdes av en gammal sjökapten. Huset har en jättestor vind och minst lika stor källare. Som det blir med stora gamla hus så har tidigare ägare lämnat kvar lite olika saker som på ett eller annat vis känts som det ”tillhört” huset. Bland annat har kaptenen lämnat kvar många koffertar som de knappt hunnit undersöka än.
Jag fick äran att kika i en av koffertarna de inte hade öppnat. Jag hoppades på en sjörövarskatt eller importerat porslin och var lite rädd för att det blivit husrum för möjligt sjöodjur eller koffertleguan. Men däri låg bara en trist motor. Jag hoppas och tror dock att det snart kommer komma fram något mer spännande från deras gömmor.

 
Havet i Karlskrona. Tusen dopp i värmen.


Och djur i skogen.


Självklart en havshund mitt i alltihop som skuttade i vattnet och simmade så ofta det bara gick.


Roulette på gammalt vis.


Och allra sist en väldigt slö katt som sålde gos för en femma klappen till förmån för andra katter.

2 thoughts on “Djur, natur & textur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *