Glitterpolitik

GlitterpolitikRyssland, Armenien och Vitryssland försökte stoppa Conchita Wursts framträdande och ville stänga av sändningen i respektive land när bidraget visades. Publiken buade varje gång Ryssland fick poäng och när de delade ut sina poäng. Sen vann Conchita.
Det känns som vi såg en bit viktig samtidshistoria igår. Så mycket politik i ett glittrigt glättigt spektakel. Jag kunde inte låta bli att gråta en skvätt när Conchita hade sitt tacktal. Ryska politiker säger idag att ”Detta är slutet för Europa”, så jäkla skönt ändå att de flesta européer inte håller med.

One thought on “Glitterpolitik

  1. Du måste verkligen ändra textfärgen på fonten, det gåååår inte att läsa när du använder ett så tunt typsnitt och en så ljusgrå färg. Pallar ett halvt inlägg ungefär.. iaf för mig på min 13' macbook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *