Idag gillar jag: 3x framtid

Idag gillar jag: 3x framtid

World Underwater
En site som anävnder sig av Google Street Maps för att visa vad som händer när temperaturen i världen ökar. Skärmdumparna ovan är från mina hemkvarter på Södermalm. Vattennivån ändras dock inte beroende på var du är utan den är samma överallt men det är ändå ett vackert men läskigt sätt att kunna se hur världen kan komma att se ut.Det känns som en klassisk utopi att det ska kunna gå att fixa sina egna kläder, mat och liknande med bara ett klick på datorn. Denna produkt heter Mink och låter dig skriva ut ditt eget läppstift, ögonskugga eller rouge i vilken färg du vill. Läs mer och se grundaren Grace Choi berätta om produkten här.
(För ännu mer framtid kika på på Soylent, lösningen på alla dina matproblem, men läskigt för att det är alldeles för enkelt att tänka på 70-tals sci fi filmen Soylent Green.)


Ylvisbrödernas dolda kameran med en framtidshiss, ”The Intelevator”!

2 thoughts on “Idag gillar jag: 3x framtid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *