Hemmaloppis!

Hemmaloppis!

Vi har sålt lägenheten och jag ska flytta ut. Dock har jag inte någonstans att bo än och i och med att min jobbsituation är jobblös så kommer jag nog vara uppe i norr mycket i sommar.

För att få börja om på nytt och för att rensa så tar jag inspiration från Joanna Grubbström som i vintras anordnade en loppis hemma i vardagsrummet. På nationaldagen så kommer jag att ha ställt upp diverse pryttlar, pinaler, kläder, skor och lite egentillverkade smycken och prints som finns i mina lådor. Det kommer nog vara priser på allt från en krona till tusen riksdaler (men mest i första hälften)

Jag gjorde ett facebookevent, så om ni vill komma attenda det! Det är så jag ska veta ungefär hur mycket folk jag ska vara beredd på och hur mycket fika det ska finnas. Jag kommer försöka lägga upp lite bilder på sånt jag säljer där också. Här är länken dit.

One thought on “Hemmaloppis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *