Glasögon, månen och en låtsasfödelsedag

Glasögon, månen och en låtsasfödelsedag


I fredags gick Elin och jag på releasefesten för EoE glasses samarbete med Sahara Hotnights.


Skitsnygga solglasögon från Västerbotten alltså.


Trots att jag uppenbarligen blev så himla glad i dem så förmådde jag inte att köpa. Vågar inte ha dyra solglasögon för de försvinner ju jämt, sen känner jag fortfarande att om jag ska ha några så borde jag ju vara så lokalpatriotisk det går och ha Burträsk på näsan.


Efter att ha druckit en och annan Norrlands guld och ätit vindruvor så kände vi oss skrämda över hur snygga alla som var där var, så vi smög hem.


Under helgen har jag bland annat sysselsatt mig med att använda tavelkritorna


och försökt efterlikna alla sjöar och vulkaner som man ser på natten.

Och sen fick jag en egen måne i köket.För att få prova baksakerna jag fick i avskedspresent från Great Works så blev det tårta. Med i paketet var bland annat denna fantastiska skärare så varje lager i tårtan blir perfekt. Förstår inte hur jag levt utan den.Jag låtsades att jag fyllde år (men fick inga presenter) och gjorde en superklassisk födelsedagstårta.Sylt, mosad banan och marsansås. Precis som det ska vara.
Helst med äppeljuice till.

5 thoughts on “Glasögon, månen och en låtsasfödelsedag

  1. jag borde ha ätit något innan jag läste det här inlägget. nu är jag hungrig som sjutton! herregud va gott tårtan ser ut… måste också köpa en sådan där skärare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *