Nätkärlek

Nätkärlek

Jag älskar upproret på internet efter Uppdrag Gransknings dokumentär som ingen borde ha undgått (om ni inte sett, se!) och initiativet Anonym nätkärlek. Jag har aldrig behövt uppleva de värsta näthatarna tack och lov, men har ändå fått några anonyma nätkärleksbrev skickade till min mail och även om jag vet att det är mail skrivna för att passa många så pirrar det ändå till i magen. Några där ute har valt ut just dessa texter till mig och tycker att jag förtjänar lite Nätkärlek. Alltså jösses, ni som läser denna blogg, ni är bäst och ni får min kärlek.

3 thoughts on “Nätkärlek

  1. Vad härligt det måste vara att få läsa något sdåant, jag har inte bloggat alls länge men det är min dröm att någon ska bli inspirerad eller tycka om det jag skriver i min blogg.

    emeliesometimes.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *