Instamellandagagram

Instamellandagagram


I mellandagarna kom min nya jobbtelefon efter att ha haft spräckt skärm i evigheter. Därför blev det mycket instagrammande under mellandagarna. Den här jultröjan var med på julfesten, fast då i Sebtons ägo. Jag snodde den och hade den nästan varenda dag uppe i norr för varm och samtidigt julig och fin går nog inte att vara på annat sätt.
Till höger en bild från vår stuga där mina syskon har krokar, tyckte det var så fint att Judit hängt sitt halsband där.


Hos Joakims föräldrar var det en vintervärld och minus 20 grader. En dag blev det varmare och allt blev kramsnö så vi byggde en snökatt.


Mamma hade bokat gympasalen två dagar i rad och vi byggde hinderbanor och upptäckte hur fruktansvärt snurrig man blir av att göra kullerbyttor. Det visste jag inte. Tänk så tror man att man fortfarande kan saker men så kommer en simpel kullerbytta och talar om för en att man blivit gammal.


I Umeå fick jag klappa katter och sedan följde jag med Joakim till vår vän och frisör Sofia som precis börjat jobba på KällbergElmberg som är frisörsalong, galleri, butik och så vidare.


Igår, på sista dagen av ledighet köpte jag led-ljusslinga på IKEA och monterade fast på min pysselsekretär. Knopparna förvandlades till djur och sen tog ledigheten slut.

One thought on “Instamellandagagram

  1. Jag vill också hyra en gympasal! Har pratat om det jättemycket den sista tiden. Spela hinderbrännboll, åh så kul!

    Snyggt med ljusslingan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *