Att göra det till sitt.

Att göra det till sitt.


Just nu: Måleri


Till exempel så här, förhoppningsvis ett blivande pyssel- och knåpställe.


Väggarna i hallen ser ut på detta viset. Den vita väggen har blivit ljusblå/mint och den vita alldelels vanliga lysknappen blev bytt mot denna fina (finns på t. ex. Clas Ohlson), jag vill ha såna överallt.


Köket såg ut lite såhär när vi flyttade in (det är gjort i början av 90-talet och är helt okej, så vi tänker inte riva ut och göra nytt i första taget). Dock kändes den där listen inte särskilt kul och fogarna hade börjat gulna.


Så det fick bli en snabb ändring på alltihop.


Nu är listen vit och fogarna svarta. Mycket bättre.


Sen mellan varven då färgen ska torka, då kan man alltid titta ut på all snö.Och rita lite på den nya magnet- och griffeltavelfärgsväggen, som jag målat från golv till tak på en väggstump av köket.

8 thoughts on “Att göra det till sitt.

    1. Yup, precis. Det följde med en pensel med färgen jag köpte, men när min syster gjorde så hade själva flaskan en sån där skumgummitopp så man målade direkt med den. Så man målar sedan väntar man någon/några timmar innan man torkar bort det som hamnat utanför. Jag målade två varv med denna trots att det stod att det skulle räcka med ett.

    2. Här sitter jag och sliter mitt hår i jakt på svart fogfärg men ingen verkar vilja ha det. Var fick du tag på din?
      Underbar blogg förresten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *