Bitchkram

Bitchkram

I går var jag på galapremiär för Andreas Öhmans nya film Bitchkram. Så himla fina knasiga miljöer genom hela filmen och estetik att se upp till (”Tar man riktigt mycket av något fult så blir det fint”).

För ungefär fem år sedan lärde jag känna Andreas och fick läsa ett av de första utkasten till den här filmen, eller starten till det. För under dessa år så har det hänt mycket, en annan film kom före och kvar från manuset är bara karaktären Kristin fast satt i en annan kontext än det var i det där första manuset. Så självklart är jag är partisk, det känns som jag varit med på ett hörn av den här filmen på något litet litet sätt (och tittar man noga finns det två av mina illustrationer med på en dörr i filmen och mitt namn finns nämnt i eftertexterna), det är en ära att ha fått lära känna Andreas och se och höra om filmframgångarna som nog inte tar slut än på ett tag.
Jag tycker filmen var riktigt bra, och jag stundvis grät mycket och skrattade högt liksom alla andra i biosalongen, den närmar sig klyschor utan att för den skull omfamna dem och har vansinnigt mycket känslor i sig. Det här är en riktigt fin film om familj och att växa upp men allra mest om vänskap.

Bitchkram har biopremiär den 19 oktober och här kan du vinna en resa till New York.

3 thoughts on “Bitchkram

  1. Åh ja! Jag hoppades faktiskt att du skulle vara med lite även i den na film. spännande! Ska nog se den i helgen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *