en månad.

en månad.


Jag har hittat min nya favoritförfattare Andrew Kaufman och läst hans bok Den krympande hustrun.


Filip och Jonte ordnade skola på jobbet för att lära designersarna lite mer om front-end-utveckling och jag var räv på min egen maskerad.


Judit gick på sin första storbio (alltså inte knattebio) och vi såg Modig. Sen har vi ätit glass.

Här är två teckningar jag ritat på då och då när jag väntat på att enorma photoshopdokument ska öppnas på jobbet. Sedan en galet supernyttig och god lunch min f.d. kollega Emma bjöd på en dag.


Elin skaffade en superfin tatuering och jag ville ju inte vara sämre, det är bara det att det där med tatueringens beständighet skrämmer mig. Tusch=bra.


Finaste böckerna blev mina via Stadsmissionen och en gång sprang jag förbi söta kolonilotter.


Mamma kom till stan och Judit fick berätta en massa saker för sin mormor och sen skulle de resa bort.  ”Nej vi ska inte till Mallorca, vi ska till Mallis!” sa hon. Joakim och jag fick lyssna på när Filip spelade  dragspel istället för att följa med.


På en lägenhetsvisning hade homestylisten fått vargfeeling, vi la bud på en annan och höll tummarna så hårt så vi fick den!


Elin, Filip och jag kollade på prisad reklam och gick på Creative Mornings där grundaren av Tictail berättade om sin livsresa, iförd stövlar.


Häromdagen flanerade jag runt på Hötorgsloppisen och hittade en förpackning som det stod Bridge på. Dock var det inte kortlekar i den som jag trodde, utan fyra små askkoppar. Såklart. Dessa tre atletiska män fanns i ett fotoalbum som verkar ha tillhört en kapten på ett plan. Möjligtvis någon av herrarna på bilden.


Månaden avslutades med att jag blev smittad med magsjuka från Mallis när jag skulle välkomna hem resenärerna. I natt var en pina, men idag mår jag nästan helt bra. Dock är det mest cola och snyft-tv som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *