Det södra sällskapet

Det södra sällskapet


Det har varit mycket nu med lägenheterna. Vi har skrivit kontrakt, varit uppe i det blå och snart ska lägenheten vi hyr i andrahand också säljas så jag har försökt börja flyttpacka bara för att det inte ska vara så himla mycket grejer framme vid fotograferingen.
En helg, mitt uppe i lägenhetstittandet så tog vi oss till Södra Sällskapet som kanske kan komma att bli ett stammisställe. Ruskigt god mat, franskt kök. Fläskfilé med svartrötter och Karl-Johansvamp blev min huvudrätt.


Joakim var såklart med, han åt sniglar till förrätt, jag smakade lite.


Och Filip, som vi nästan kommer bo granne med (eller ja, det är en allé emellan), var också med.


Hans efterrätt  var en glass med goa saker på.


Själv tog jag en klassisk crème brûlée.

2 thoughts on “Det södra sällskapet

  1. Åh, fy vad jobbigt att flyttpacka. Jag ryser, fast det är nog bara för att den senaste flytten var lite jobbig. Annars är det ju superkul att ni ska flytta 🙂

    Och Crème brûlé är nog det godaste som finns i efterrättsväg tror jag. Om jag räknar bort min gammelmormors kalvdans vill säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *