Thom Yorke + Magdalena Piehl

Thom Yorke + Magdalena Piehl

En lärare sa en gång att man kan nå vem som helst i hela världen genom högst 6 kopplingar. Därför borde Magdalena Piehl, som snart är färdig på Beckmans, inte ha några problem att få Thom Yorke att svara på denna film där hon förklarar för honom att han är hennes största inspirationskälla.

Så, är du Thom Yorke? Känner du honom? Känner du någon som kanske bor i samma stad som honom? Ja, då är det helt enkelt bara att skicka vidare filmen för någon som gör såhär fina bilder av lejon (som bor i vårt kök!) måste ju få träffa inspirationen.

3 thoughts on “Thom Yorke + Magdalena Piehl

  1. Jag har skickat den vidare till en kompis. En av hennes couchsurfare från Australien har spelar med Thom Yorke. Hon kanske får svar nu då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *