Resan genom de 35 klänningarna

Resan genom de 35 klänningarna


Så var det gjort. De trettiofem klänningarna har tagit slut på trettiofem dagar. Det har varit en rätt gemytlig resa genom garderoben. Jag trodde att det skulle bli fler dagar då jag skulle tänka att jag verkligen inte ville ha på mig den eller den klänningen.

(Under tiden har jag dock fått tillbaka några bonusklänningar av min mor och syster som jag glömt bort, bland annat min balklänning. Men de fick inte vara med, kunde ju inte byta namn på grejen ju. Sen vet jag att det finns det fler klänningar hos mamma och pappa, men de är ju 74 mil bort så de låtsas vi inte om.)

Så här har det sett ut på Instagram, där jag heter annikan, under hashtaggen #35dresses:

4 thoughts on “Resan genom de 35 klänningarna

  1. tjusigt! himla roligt experiment. man borde göra mera sådant här. fina klänningar du har också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *