Jobbtofflor

Jobbtofflor


Här är mina tofflor jag pysslade ihop igårkväll. Jag kände att jag ville ha ett par ballerinaskor att ha på jobbet. Men ett par helsvarta är ju inte så kul, speciellt inte när man vet hur kul det är att hälla glitter på saker.


Så det gjorde jag


Först tejpade jag så att det skulle bli en rak kan vid tårna.


Sedan lackade jag och limmade jag om vartannat tills det var så glittertätt som jag ville ha det, drog bort tejpen och vips blev skorna till en fest!



Mellan varven när det skulle torka målade jag naglarna likadant. Så i morse vaknade jag med massor av pyttesmå solkatter i sängen.

8 thoughts on “Jobbtofflor

  1. Underbara! jag har inte själv förr varit någon "glitter tjej" men nu när du har gjort så mycket häftiga saker med glitter, så skulle jag kunna tänka mej att skaffa en fin glitter burk här hemma..:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *