Kedjekragen

Kedjekragen


En av mina favoritbloggar, A pair and a spare, plockar mode från catwalken och hittar på egna sätt att göra liknande kläder, smycken och skor.  För ett tag sedan gjorde hon finaste halsbandet för Harpers Bazaar i form av en krage. Sedan dess har jag varit sugen på att göra ett själv (mitt halsbandsförråd är nämligen rätt fattigt. Över huvud taget är jag rätt dålig på att ha smycken.)


Jag gick och köpte lite silverfärgad metallkedja på panduro och igår kväll knåpade jag ihop detta. Det var så enkelt att jag var tvungen att sätta fast en extra kedja i halsbandet, dessutom gjorde det att det blev lite fylligare, om man nu kan säga så om ett halsband.


Här hittar ni hennes beskrivning.

16 thoughts on “Kedjekragen

  1. Så fint!! Skulle nog göra ett själv om det inte var för det att jag har hela huset fullt med smycken redan. Måste nog använda det som finns först:D Men som sagt, fint var det allt!

  2. Ah gudars skymning sa fint! Onskar att man kunde fa bestalla ett sadant har pa din webshop! 🙂
    Tack for allt fint du ritar, skapar, skriver, fotar och lankar!
    Lordagskram! /emma

  3. Så himla fint! Och ditt var ju extremt mycket snyggare än orginalet! Ska nog också knåpa ihop mig något sådant.

  4. Vad glad jag blir! Som av en slump har jag två meter kedja om bara har legat i brist på inspiration. Nu är jag inte längre inspirationslös! Gött!

  5. känner rent spontant att jag måste göra detta alldeles precis jättemycket NU. Vem behöver en krage med paljetter från marni för H&M när man kan ha en sån där? ohaaaa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *