Muffinspryderi med kvinnan

Muffinspryderi med kvinnan


Min vän Anna sa för några veckor sedan att hon skulle till stan, för hon skulle minsann bjuda på muffinsinspiration med Lagerhaus på ett litet releasekalas för den nystartade tidningen Nya rum hemma. Hon är en upptagen kvinna så enda chansen för mig att få umgås lite med henne var att dra på arbetshandskarna och hjälpa henne med muffinsarna.


Men det är ju faktiskt ganska kul


Anna stod dock för de eleganta spritsningarnaSjälv lekte jag med sånt jag kan lite bättre – göra rosetter i sugarpaste.

Bilderna är såklart fräckt snodda från Kvinnans egen blogg: kvinnan.blogspot.com

13 thoughts on “Muffinspryderi med kvinnan

  1. Vad roligt det var att få komma fram och hälsa på dig igår! (Glad, patrick-rusad tjej!). Ville bara säga hej igen. Jag tycker att det alltid är lite häftigt att möta människor man följer lite i smyg, via deras bloggar. Som sagt, Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *