Idag gillar jag

Idag gillar jag


Twin FawnsEye Puke och Blind Cate

Peregrine Honig var med i första säsongen av Work of Art. Twin Fawns är så oerhört vacker och hennes serie Pukers visar vad som händer när det blir för mycket av något. De två bilderna närmast är från utställningen hon hade i serien. Hairy Staircase, 2011 av Jessica Wohl
Det här är så bisarrt så man måste tycka om det.


A Song at Dusk, oil on panel, 30 x 30 inches, 2011
Lucongs oljemålningar där ögonen gör att människorna på bilderna ser ut att vara från en annan värld.Fröknarnas kalasiga pressbilder till deras Du är bra-kort som säljs på bland annat designtorget och det faktum att de, när de inte sysslar med sina vanliga jobb fröknar sig. 

2 thoughts on “Idag gillar jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *