Branding 10,000 lakes

Branding 10,000 lakes


Nicole Meyer har börjat med något som nästan kan kallas ett evighetsprojekt. Hon ska ge 10 000 sjöar i Minnesota nya logotyper, för ofta ser de som redan finns ut inte mycket ut för världen. Med en varje dag kommer det ta lite mer än 27 år innan hon är klar.

Kika mer på branding10000lakes.com

Jag tänker mig att det är en bra utmaning för att träna sig själv på logotyper. Det finns ju en hel del sjöar och vattendrag i Västerbotten med roliga namn som Kakorna, Byssjan, Ostträsket, Karins klackar och Pengsjön. Kanske är det dags att ta sig an dem.

6 thoughts on “Branding 10,000 lakes

  1. Vilken bra och rolig idé! Men 10 000 st sjöar, ja det blir väääldigt många logotyper (typ 10 000 st för att vara exakt). Karins Klackar var ju ett helt fantastiskt namn på en sjö förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *