UnderbaraClara

UnderbaraClara


När Clara skulle göra om sin sida igen så frågade hon om jag ville göra en ny header och bakgrund. Klart som korvspad att jag ville det. Lite västerbottniska skogar och en animation på sju handritade teckningar med hennes son så var det klart.

Ni kan förstås se allt i sin fulla prakt på hennes blogg

16 thoughts on “UnderbaraClara

  1. ja blev så glad när jag var inne på Claras sida och så att du hadde gjort en ny lika fin header! 🙂

  2. Alldeles fantastiskt fint! Speciellt lille Bertil, även om det går sjukt snabbt. Stannar inne på bloggen minst fem minuter längre varje gång nu bara för att hinna se honom hissas upp några gånger till:) Älskar att de ser så snälla ut, alla dina bilder också.

  3. Headern är så himla, himla fin! Jag gillar verkligen hur du skrivit "UnderbaraClaras värld" i kombo med det böljande landskapet. Tokfint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *