En morgongåva

En morgongåva


I början av sommaren fick jag ett mail från en kvinna som tidigare köpt en bild av mig. Det var nämligen så att hon skulle gifta sig under sommaren och hade kommit på att det vore roligt att ge hennes blivande man en bild av mig. Så hon frågade, och jag kände mig smickrad och hade faktiskt tid. Så jag sa ja.


Dessutom tänkte jag att jag skulle prova lite akvarell. Hon berättade vad de båda tyckte om och jag försökte få med det i bilden för att fånga just deras karaktärer. Jag tror allt som syns på bilderna är från dessa listor hon skrev och båten Isola är deras alldeles egna båt.


Tacksamt nog tyckte han mycket om valar, och jag gillar ju att rita valar.


Och hon gillade ballonger, och det gillar jag ju också att rita.


Och böckerna, som de gillar att läsa, ja de fick vara fåglar.


Och nu har jag fått veta att de är man och fru, och tavlan har sin plats inramad på deras vägg. Det känns fint.

17 thoughts on “En morgongåva

  1. ÅH! Vilen kreativ lösning du gjorde av hennes önskemål 🙂 känner att jag skulle vilja göra samma sak. Ska bara gifta mig först.

  2. Det är den finaste presenten jag fått ge någon, någonsin! Är så glad att du ville hjälpa mig! Kramar fru Rosett!

  3. jag har ju följt dig ett tag och jag blir lika glad varje gång du berättar något som det här! Du är så duktig och det är så härligt att se att det går bra för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *