Idag gillar jag

Idag gillar jag


Andy Denzlers oljemålningar inspirerade av pausade VHS-filmer.


Garbergs annonser för NK


Plastic Fantastics återvunna muggar


Beyond Sizes-Thinas viktiga blogg som jag av någon anledning tänkt särskilt mycket på senaste dagarna. Thina är även en av de charmigaste och bäst klädda människor jag träffat och hon beskriver bäst själv vad bloggen handlar om här.


Things you can or can’t learn on TV, 2001, John Espinosa


Den här bilden (som jag tyvärr inte vet var den kommer ifrån trots idogt sökande, någon som vet vem som fotat?)

9 thoughts on “Idag gillar jag

  1. du vet väl att du kan bild-söka på google? lägg in den bild du vill ha information om och vips så har du nog hittat vad du letat efter =)

  2. oljemålningen var ju bortom fantastisk. älskart precis som jag älskar t.ex. solstrålar genom höga tallgrenar, smultron, känslan av accomplishment, någon som kan samma filmrepliker som en själv. mvh

  3. Åh vad glad jag blir att du också blir glad av Beyond Sizes-Thina. Hon är helt fantastisk både med sitt inre och sitt yttre. Hon och hennes fina blogg hjälper mig trivas med mig själv.

    /Anna J

  4. Åh vad glad jag blir att du skrivit om mig <3 Hoppas vi ses snart! Jag följer dig noga, det ska bli så kul att se vad du kommer göra i framtiden, du är så himla talangfull. Jag ser tapeter, illustrationer till vackra böcker, tryck på kläder the sky is the limit.

    All kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *