En liten önskelista

En liten önskelista


Snart fyller jag år! Förra året såg min födelsedag och mitt kalas ut på detta viset, i år är risken att jag åker en fullastad bil med saker mellan Göteborg och Stockholm och är mitt uppe i flytten. Men när man snart fyller år måste man ju fantisera ihop en önskelista. Ungefär sådana här saker gillar jag.


Pirum Parum av Fine Little Day. Apple Papple hänger redan på vår vägg och kanske behöver den en kompis.
Malin Ahlins Lakrits eller klänningarna eller vattendroppar I vore inte heller dumt.


Min rygg är ledsen efter att ha burit en väska snett över kroppen med en 15″ macbook varenda dag. Jag har letat efter en trevlig ryggsäck länge. Den här från Cambridge Satchel Company är perfekt. Annars funkar en royal blue (eller gul!) kånken laptop med.


Extra batteri till min Canon 550d och en trådlös fjärrutlösare.


Anna tipsade om dessa skålar och koppar från Anne J. De är helt magiska! Jag älskar saker med färg och  den hårda, fast mjuka formen på dem.


Vardagsklänningar. Gärna denna från HM i alla färger. Eller dessa från Topshop.


Ett stycke elvisp. För den andra gick sönder när blandade mängder med glass förra gången jag fyllde år.


Och två nävar Burträskkräftor, de godaste kräftorna som finns, då blir födelsedagen perfekt även om den spenderas i flyttbil.

10 thoughts on “En liten önskelista

  1. Jag fyller också år snart och publicerade en önskelista i min blogg bara härrom dagen. Det är så roligt att läsa andras önskelistor och få en massa bra tips på tjusiga saker!

  2. Jag köpte den där klänningen i senapsgult för ett par veckor sen, den är helt fantastisk! Så den tycker jag du ska köpa. Den är tung med rejält tyg och sitter magiskt bra, perfekt höstklänning. Har inte använt min än, för varmt, men när den dagen kommer så lär jag vara riktigt lycklig person. Och snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *