22

22

Igår blev jag väckt med frukost på sängen och sång, sen var det bara att förbereda lite. Kalas var på gång!
Och inte vilket kalas som helst. Allt gott skulle fram. Det var saft, maränger, strössel av alla de slag, polkagrisar, chokladsås, lakritssås, strutar och bägare.
Och glassen förstås! Hallonsorbet, grön glass, chokladbollsglass, blåbärsglass, chokladglass, blå glass, vit glass, smartiesglasss, jordgubbsglass, lakritsglass och min favorit polkaglassen.
Julia tar för sig av glassen.
Glass, vänner och Pippi Långstrump på väggen kan inte bli fel va?
Och sen så fick jag en hel massa presenter.
Senare på kvällen åkte jag och Joakim in till stan för att möta upp Emmy (vilket inte var det lättaste när midnattsloppet precis startat). Vi gick på Karaoke!
Joakim charmade hela stället med lite Elvis och lite Prince. Emmy och jag måste dock välja lite mer publikfriande låtar nästa gång.
Vilken fantastisk födelsedag det var!

11 thoughts on “22

  1. ÅÅÅÅÅH VARFÖR VARFÖR VARFÖR missade jag detta kuliga. Ska vi äta glass på min filmvisning? Jag skulle vilja ha en pysseldag också. fast lite seare innan jul. det kan va kul.

  2. Så fint! Hur har du gjort glassen? Maskin? Recept? Undrar även – har kikat men inte hittat – vilken kamera du har?

  3. Det är köpt triumf vaniljglass, 2×5 liter. Sedan blandade vi helt enkelt ner det som vi ville ha i glassen. Delvis med hjälp av elvisp, men den klarade det inte riktigt. Så det var mest att röra om för hand. Inte alls så klurigt alltså!

    Min kamera är en canon eos 550d, har två olika objektiv. Ett 50mm 1,8 och ett 17-55 2,8. Den kan man fota med och filma med i HD och den funkar bara fint. Rekommenderas varmt faktiskt.

  4. hur fint som helst! ditt kalasfika är ju faktiskt dukat finare än självaste nobelmiddagen! fast allting du gör är i och för sig så himla fint och favoritfärgat och genomtänkt, så det är kanske inte så särskilt överraskande att du skulle vara expert på födelsedagskalas också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *