Anna fyller symmetriskt!

Anna fyller symmetriskt!


Igår fyllde allra bästa Anna år. Så jag gjorde de mesta av paketen som jag kunde.


med puffar, ljus, tårtpapper och muffinspapper. Allt sånt som Anna gillar.


Och titta så glad hon blev!


Med på kalaset fanns det även mustaschmän, som sig bör.


och Annas familj.


Helt plötsligt surrade det till i min hand. Jag hade blivit getingstucken för första gången i mitt liv. Som tur var klarade jag mig från att svälla upp som en ballong och jag klarade mig utan feber och kallsvettningar. Inte ens ambulansen behövde komma.


Kanske var det efterrätten som lindrade allt. Anna bakar de mest fantastiska och godaste muffins som världen skådat. Så det blev tusen sorter, minst, till efterrätt och man var tvungen att smaka på allt.
(dessutom har hon en blogg, där hon lägger upp recept då och då. Ett hett tips)


De var så fina både utanpå


och inuti.


Men sen tog det stopp, till och med getingarna var trötta. Då tog jag och Joakim bussen in till stan igen.

6 thoughts on “Anna fyller symmetriskt!

  1. Hej söta du. Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak? Såg nämligen att du har gjort UnderbaraClara's design. Vet du hur man får arkiv och kategorier i en så kallad "fönstermeny" som hon har på bloggen? Tack på förhand. /Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *