Besatthet

Besatthet


Jag har en liten besatthet.


Den smög sig fram när Konsum hade extrapris på tranbärsdricka i flera veckor och jag drack och drack det dygnet runt, minst. När priset gick upp till det dubbla igen var jag fast. Sen hittade jag till hyllan med torkade tranbär och det är nog det godaste jag vet. Så det hamnar i bröd, i frukosten och det är det som får följa med på bio.


Åh, tranbär, älskade tranbär.

8 thoughts on “Besatthet

  1. Haha, såg det här inlägget i förrgår och blev så inspirerad att gilla tranbär att jag igår köpte mig en påse och nu är jag fast! 😀

  2. tranbär är bra! leta upp en myr och ge dig ut o plocka mängder i höst, det brukar jag göra och frysa in och torka, går utmärkt och billigt som attan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *