Postverket gjorde inte fel

Postverket gjorde inte fel


När jag och Joakim började ha kontakt med varandra så var det på grund av ett typsnitt och tack vare Google images. Vi mailade. Han glömde bort det en månad, sen mailade vi lite till och sen glömde jag bort det en månad. Jag ville be om ursäkt på ett ordentligt sätt och skrev en liten sång. Jag har skrivit hela historien om hur vi träffades här, men aldrig låtit er höra låten.

Nu, precis tre år sedan jag skrev den, så bestämde vi oss för att spela in den. Då var det endast datorns inbyggda mikrofon och en enkel gitarr. Nu gör Joakim det mesta musicerandet, jag sjunger. Postverket gjorde inte fel heter den. Men kallas även Förlåtlåt i folkmun.

Varsågoda:

Om ni inte kan få nog, eller om spelaren av någon anledning inte fungerar, så går den att ladda ner om man högerklickar – spara som på denna länk.

6 thoughts on “Postverket gjorde inte fel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *