jellybelly

jellybelly


Joakims storasyster är på besök i veckan. Hon har varit på semester i USA en sväng och köpte med sig dessa små i present till oss.


JellyBelly! Nu har jag blivit rättad av en vän att man visst kan få tag på dessa i Sverige, men det var i alla fall första gången jag stiftade bekantskap med dessa små pluttar.


Och vilken upplevelse sen, det går ju inte sluta äta för det är så spännande att hitta nya smaker. Körsbär, Cola, sockervadd, tuggummi, smörpopcorn eller kanel. Jag fick precis den senaste, munchock!

8 thoughts on “jellybelly

  1. Finns nog inget godis som är så roligt att äta som Jelly Beans, man plockar och smakar och väljer i vilken ordning man ska äta dem.

  2. åh, jag älskar dem. kastrups flygplats har en affär med masssssssor av jellybelly! bästa med att vara på den flygplatsen, helt klart. för övrigt har jag dock ingen aning om var man finner dem i sverige.

  3. Hi hi! Ja, du kan ju inte gå runt ovetandes om att dessa små bönor lurar alldeles runt knuten. Eller nästan. Vet att Stockhome-butiken har dem, och de finns även på en vanlig matbutik här i närheten. Och man verkar kunna beställa dem på nätet också!

  4. Åh, det bästa godiset. Under mina månader i London åt jag det så ofta jag kunde.

    Nån som vet nån annanstans man kan köpa dem än the English Shop? Nu när jag ska flytta till norrut igen blir det ganska långt att fara till Sthlm för att köpa lite godis.

  5. Åh, sådana måste jag köpa när jag åker till New York. Är de verkligen goda eller är saken mest att det är så många olika smaker? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *