hjärta

hjärta


Jag sov hela kvällen igår när jag kommit hem från praktiken, och med det menar jag bara små pauser för att äta middag, dricka vatten och byta plats från soffan till sängen. Vet inte vad som hände, men fruktansvärt trött var jag.
Vid en av dessa små tillvaknanden säger Joakim att jag har fått ett paket. Sömndrucken som jag är förstår jag ingenting. Vem skickar paket till mig? Adresserat med ”Sweden” förstår jag att det är utomlands ifrån. Jag är konfunderad.


När jag öppnar det möts jag av vackra illustrerade flätor


Finfina fotografier

Och texter på norska. 


Det var Hjartemagasinet som Mariell gör! Åh tack och tack och tack. Vet inte varför jag får en sådan present, men ohyggligt glad blev jag. Sen sov jag igen.

One thought on “hjärta

  1. Gotta tell ya:
    Första gången jag är inne på din blogg och jag blir riktigt inspirerad av dig!!
    Vill ge dig en liten puss, för jag tycker du verkar så jävla sweet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *