Fråga mig vad som helst

Fråga mig vad som helst

Jag tror bestämt att ni har blivit fler nu kära läsare. Det är fint. Därför tänkte jag att det är dags att ni får ställa alla de där frågorna ni alltid sitter och funderar på när ni kommer hit. De där frågorna ni formulerat i huvudet så många gånger men inte vågat ställa. Nu är er chans. Jag ska (försöka) svara på allt! Kanske är det hur man klipper i papper för att få det att se lustigt ut, varför mitt hår strävar att likna Gandalfs kalufs, något om utbildningar, praktik, företagande, eller kanske hur man tar ett C på en gitarr.

På onsdag tänkte jag att ni ska få svar. Nu fråga på!

27 thoughts on “Fråga mig vad som helst

 1. Den här reklamskolan du går på, är det många som har gått någon annan utbildning innan för att kunna komma in där? Kan inte hitta något på hemsidan om några speciella krav, men tänker att det kanske är vanligt att man har pluggat något liknande innan. Kram på dig!

 2. Vilken är din riktiga hårfärg? Och hur färgar man håret som du har det? Väldigt snyggt, men förundras över det! Hur fungerar det att jobba hemifrån?

 3. När man är så kär att hela ens kropp lägger av när man ser honom, och alla orden man tänkt ut plötsligt blir oviktiga när ni pratade den där gången, och ast man egentligen inte känner varandra mer än att din kompis har matte med honom och du har stalkat honom lite på facebook så vet du att han är den rätta, men han gillar någon annan och man är dålig på att ta kontakt.
  Vad gör man då?

 4. Hur redigerar du bilderna du tar? Alla kanske inte är redigerade på samma sätt, men ungefär hur gör du? Och, öh, svårt det här. Var får du din inspiration ifrån? Hur gjorde du för att orka med skolan? Vad har du för kamera? Jag vet att jag egentligen skulle vilja veta en massa saker, eftersom du är så söt, men det var ungefär det enda jag kom på. Puss!

 5. Säljer du tavlor eller andra alster du gör? Tror bestämt att din 'stil' skulle göra sig mycket bra på mina väggar nämligen. =)

 6. Ganska långt bak i ditt arkiv så visar du en smyckeshållare i form av en bok. Jag blev helt kär i den och jag undrar om du skulle kunna tala om hur jag gör en sån själv? Är det svårt?
  Puss!

 7. Hej du! Vad kul! Jag undrar: Kommer du någon gång börja sälja dina fina illustrationer här på bloggen igen? *hoppfull*

 8. Oh…det här hör ju kanske inte hit men..man fick ju fråga vad som helst :)Det är angående din hemsidedesign: Jag tycker den är så snygg! Och jag ser att du skriver i blogger..så jag undrar hur du fått bort den länken som brukar ligga längst upp där det står följ, dela, rapportera eller liknande. Jag hittar verkligen inte hur man gör. Kanske har du en special edition? 🙂

  Sen skulle jag också vilja veta vad ditt bästa miljötips är! 🙂
  Kram!

 9. såg nys inlägget om JSF, super mysiga filmer, han är så bra, du med! kan du inte ge oss lite boktips? 🙂

 10. Upplevde du det som svårt att komma in på den utbildning du går, hur lång tid tog du på dig att göra arbetsproverna? Är du nöjd med utbildningen hittills?

 11. Hej! Måste bara grunda med lite: Åhåh vad jag gillar din blogg!!

  1. Vilken typ av böcker gillar du (om du ens tycker om att läsa?) ?
  2. Vad är det första du tänker på när du hör ordet resa?

 12. Trivs du i din skola? Kan du berätta mera om vad ni får lära er och vilken sorts undervisning ni har? Var det svårt att komma in?

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

 13. Hur go är du på en skala från god till mumsig?

  Vem är din favoritperson som börjar på A och slutar på nna?

  Hur många gånger har du räknat till 18 på en hand?

  När tycker du det är lagom att börja äta cupcakes?

  vad skulle du helst ha av guldtänder eller guldhänder?

  Finns det troll i norrland?

  Har hästar hår på magen?

  Vilken är din favoritbild av alla bilder i hela världen?

  Nu kom jag inte på fler. Hoppas på inspirerande svar. Kram och godnatt lilla korven.

 14. Vad gör du den 18e? Jag lämnar Olso då, ska jag kanske ta en tur förbi Göteborg eller har du fullt upp? Kan du göra en spotify-playlist till mig, typ 15 låtar? Ska jag klippa lugg nu eller vänta till efter sommaren? Ska jag lägga mina skatteåterbäringpengar på en ny kamera och, i så fall, en 550d eller en annan? Hur ska jag hitta någonstans att bo i Uppsala i höst? Varför ligger mina solrosor ner istället för att stå upp? Varför i hela världen såg jag Scream 4 – på bio? När ska man vara full? Kan inte du skriva en förresten? Verifieringsordet är moloedge: om det var ett riktigt ord, vad tror du att det skulle betyda?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *