fredagsfrukost

fredagsfrukost


Efter två dagar av examensarbetespresentationer som handlade om allt från tidningar om sex till grafiska profiler till arkitekter till marknadsföring för fri teater, så är man rätt slut i skallen, men pepp också. Idag är jag helt ledig. Examensarbetet klart, inga upgifter som behöver göras. Bara att vila upp sig innan den sju månader långa praktiken börjar på måndag. Jag ska vara på Valentin & Byhr här i Göteborg. Igår var jag, Hanner och ett gäng ur klassen på Guldäggsnomineringskalaset. Där fick jag träffa några av mina blivande arbetskamrater. Lite nervös blir man, fast pepp.


Idag åt jag en lång frukost. Det händer sällan, så det är bara att passa på. Sällskap hade jag av påskliljorna som slagit ut ordentligt. Det är fint.

2 thoughts on “fredagsfrukost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *