Ponny

Ponny


Eftersom jag fortfarande är lite fascinerad över mitt eget hår och kammar luggen framför spegeln titt som tätt så får ni en till bild på den rosa luggen. Jag känner mig lite som en My little Pony, eller som Emmy sa idag: ”Det ser ut som du målat med sådana pennor man kunde måla barbiehåret med”. Saken är den att Emmy tröttnade på barbiesarna och målade sin hund istället, som samma dag sprang bort. Det var lätt att ge ett signalement för polisen sen.

För övrigt började jag dagen med att möta upp just Emmy och gå på barnteater klockan 10. Adjö herr Muffin, såg vi. Den var fin och vi satt där tillsammans med alla dagisbarnen. Jag i rosa hår och hon i hästtröja. Troligtvis vårt rätta element.

Jag är fortfarande rätt mör och trött efter Webcoast. Men nu ska jag gå och dansa Zumba i alla fall, men har inte riktigt fastnat än. Afrikansk dans är lite skojigare. Sen blir det att träna examensarbetespresentation för det allra sista i skolan innan praktiken.

3 thoughts on “Ponny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *