Hjärtan

Hjärtan

När jag bodde i Frankrike så började dessa bilder synas lite varstans, ”Emma, jag älskar dig, kom tillbaka. Paul” stod det på dem och den här Paul var ju helt galen som köpte helsidesannonser och till och med framsidor för att få fram sitt budskap. Googlade man hittades Pauls blogg, han skrev om sin jakt efter att hitta sin livs kärlek, Emma, som försvunnit ur hans liv.
Affischer sattes upp tätt tätt på stan, sprayades på husväggar och likt en batman-logotyp över Gotham så projicerades bilden över städer. 
En dag hade Emma kommit tillbaka och nu var det dags för oss att sprida vårt eget kärleksbudskap, såklart det var reklam. Faktiskt rätt skönt, annars hade den där Paul verkligen varit en skvatt galen man och Emma kanske inte var så dum som lämnade honom.
Här kan ni se en liten casefilm om det, på franska då.

Det är lite sådana vibbar jag får av den här helsidan som publicerades i Norrköpings tidningar på alla hjärtans dag. Men tydligen var det på riktigt den här gången. Albert misstänks för grov kvinnofridskränkning och har fått besöksförbud.

”Det finns på grund av särskilda omständigheter risk att Albert, kommer att begå brott mot, förfölja eller på annat allvarligt trakassera Sandra”. Skriver Dagens Media

Kanske hade det varit roligare om det hade varit reklam också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *