båtmässeuppgift

båtmässeuppgift

Jag tänkte visa en sak jag gjorde under de dagar vi var uppdelade i ADs och Copys. Uppgiften var att göra affisch och annonser till båtmässan. Jag valde att göra ett mönster som skulle kunna användas i andra material förutom detta.

  

Annonserna blev tre och ser ut på detta viset. Jag ville ha det lekfullt så att dra kopplingen till klassiska lekar med sjö- och havsnamn var enkelt. 

Här är mönstret jag gjorde. Det får ni gärna spara och lägga som skrivbordsbakgrund om ni vill. Bara att välja att det ska ligga sida vid sida så ska det vara lugnt.

17 thoughts on “båtmässeuppgift

  1. Självklart vill jag ha dina fina båtar och valar som bakgrund!
    Ps. Åh, så glad jag är att vi äntligen ses snart igen!

  2. Det känns så fint att vara grafiker när man är här inne som om vi delade en hemlighet du och jag. Jag blir alltid förundrad och oerhört inspirerad av dig.

  3. Jag stämmer in i lovsången, du är så skicklig! Och som den Jokkmokks/Norrbottens/Västerbottens-patriot jag är så är jag så himla stolt att du kommer norrifrån. Hejar på dig!

  4. Jättefint, verkligen! Jag blir väldigt inspirerad av din blogg. Typsnittet du använt i den här uppgiften är jättesnyggt, vad heter det?

  5. Det här är ju KALAS! Åh man får lust att gå på båtmässor. Du skulle nog kunna sälja mig vad som helst bara det var såhär snyggt promotat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *