gilla

gilla

Det var en som blev inspirerad av mig och skrivit det på facebook, jag blev smickrad och bestämde mig för att claima sidan som skapades automatiskt. Där finns det nu lite varierande bilder på saker jag gjort och kommer att fyllas på allt eftersom det händer något nytt. Men jag är fortfarande lite osäker på vad det mest ultimata sättet att använda en sådan här sida är. Så om ni har några supertips på vad som borde finnas där. Säg till!

Det är fantastiskt att det finns de som säger att de inspireras av mig, ibland säger ni det i kommentarer eller mail och jag blir så otroligt glad varje gång. Just nu har jag en liten kreativ paus för att kunna komma igång ordentligt snart igen. Jag samlar inspiration, portfolion ska uppdateras, praktik ska sökas och en massa kul ska hända.

Jag hoppas att ni ska fortsätta kika in här och kanske på facebooksidan då och då.

Kram på er fina ni!

Här kan man gilla

3 thoughts on “gilla

  1. Jag har inte lamnat en kommentar pa lange men laser varje uppdatering. Och visst inspirerar du. Gor den svara period jag gar igenom lite lattare, far varlden att kannas ganska fin, fargglad, om en for stunden. Dessutom pluggar jag en kreativ utbildning sjalv och ditt underbara satt att blogga far mig alltid att vilja ta fram pennorna, bums! Sa ett stort tack, kara Annika. Klart att man ska gilla pa facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *